Suuri kulli sisko antoi pillua

suuri kulli sisko antoi pillua

Tunsin olevani todella haluttua seuraa tämän tietyn miesporukan keskuudessa, eikä heidän intoa ainakaan laimentanut yhtän se, että nännini olivat kuin huomaamatta alkaneet kehittyä. Kun Antti alkoi naida Teroa, Tero yritti käntä pätän toiseen suuntaan. Nyt lähetän vähän kävelylle; sähän halusi lähteä ulos. Pisarat liukastivat kieltäni eivätkä maistuneet oikein miltän. Usein omissa oloissani yritin sovitella sisäni toinen toistaan isompia esineitä, koska kuvittelin pimppini näin venyvän paremmin nussittavaksi. Jaana oli pyytänyt työntymän hänen sisänsä, mutta ei muuta. Hän känsi minut tuttuun lusikka-asentoon. Vaarini levitti jalkojaan ja päsin nyt pyörähtämän polvilleni istumaan hänen eteensä.

Suuri kulli sisko antoi pillua - Sukkafetisistin siskolle aikamiehen

Näki, että hän oli töitä paiskinut jo nuoruusvuosista lähtien. Olemme saaneet päivän työt tehtyä, loppuilta onkin vapaa-aikaa sanoi Jaana Jannelle, heidän juodessa kahvia kuuman ja hikisen päivän pätteeksi. Istuin kyykkyasennossa hänen rintansa pällä tietämättä, mitä nyt pitäisi sitten oikein tehdä! Pelästyin entistä enemmän, josko vaarini olisi tajunnut nautinnollisen uneni, mutta hänen hengityksestän pättelin, että hän saattoi hyvinkin nukkua. suuri kulli sisko antoi pillua suuri kulli sisko antoi pillua

Suuri kulli sisko antoi pillua - Teen

Antti seisoi jo portaiden alapässä raivoisa ilme kasvoillaan. Aamuisin tosin tarkastin lakanat, ettei vain verta olisi alkanut uudestaan vuotaa, mutta sain huokaista helpotuksesta: uusia veriläikkiä ei enä vuoteeseeni ilmestynyt. Antti otti Teron hiuksista kiinni ja veti Teron portaita alas. Kaikesta niskuroinnista ja tottelemattomuudesta seuraisi hirveä rangaistus, johon kuuluisi muun muassa solmuruoska ja koppiaresti. Antti työnsi enematulpan syvälle Teron pyllyyn ja halvat lentokenttähotellit vantaa seksi foorumi kiristi sen kiinni tulpassa olevasta vivusta. Jalassaan hänellä ei ollut enä punavalkoisia raitasukkia vaan valkoiset polvisukat. Matkaa oli vielä jonkun verran ja seutu muuttui todelliseksi korveksi, kun Tero tajusi, että oli kokonaan Antin, oikeastaan täysin tuntemattoman miehen, armoilla. Saisiko käydä vessassa Setä Tero aneli. Jaana hymyilee huulta purren ja painaa Jannen kalun vartta hiukan häpyhuultensa väliin ja hieroo vakoansa koko Jannen kalun varren pituudelta. Olin silloin 16-vuotias miehenalku. Mies, Anttina sähköposteissa esiintynyt, nousi autosta ja tervehti Teroa ystävällisesti. Heti ensisilmäyksellä huomasin osan vanhoista työmiehistä jälleen vaihtuneen, mutta osa oli vanhoja tuttujani. Laita mullekin teetä sanoi Jaana Jannelle salaa punastellen. Hän haaveili yhä enemmän ja useammin, että häntä nöyryytettäisiin ja pakotettaisiin seksiin. Tilanne oli ollut Janne aivan uusi, siksi Janne hämmentyi. Tätä jatkui hyvin pitkän. Jaanaa haluuttaa jo paljon, hän painaa nyt itse hiljalleen Jannen kalua sisänsä. Seinät tuntuivat olevan betonia; kopin ovi oli tukevaa metallia, saranat olivat toisella puolella ja aukko oli hyvin pieni eli käytännössä Teron tilanne oli aivan toivoton. Antti astui sisän täysin alasti, ilmeisesti juuri heränneenä. Pariskunta esitteli itsensä Jaskaksi ja Sinikaksi, jotka olivat viettämässä ties kuinka monetta lomaansa Maarianhaminassa. Hän nuoli Antin kullia eri puolilta kunnes se alkoi herätä. Rannalle oli hotellilta kolmisensataa metriä ja Suomen maakunnaksi hienolle rantabulevardille päin. Saken kasvonpiirteet olivat varsin kovat ja niitä korosti yksinkertainen korvarengas vasemmassa korvassa. Aluksi tämä ei tuntunut miltän, mutta vähitelleen kipu koveni niin paljon, että Teron oli pakko huuttaa. Ajatuksen pyörivät Teron pässä ja koko ruumis särki, mutta kuolemanväsyneenä hän nukahti nopeasti. Antti oli pakottanut Teron laittamaan toisen käden kaikki sormet pyllyreikän. Se kiihotti Antin sadistisia ystäviä vielä enemmän ja he raiskasivat häntä sitä innokkaammin. Hän haluaisi nähdä Jannen vielä uudestaankin ilman vaatteita, vaikka toisaalta Jaanan mielessä oli myös hänen kotikasvatus, joka taisteli tätä halua vastaan. Tero yritti pysyä niin paikallaan kuin mahdollista. No niin, Anu, ensin mä haluan nähdä, että sä tottelet kaikkea mitä mä haluan.

Kommentti “Suuri kulli sisko antoi pillua”

  1. M Parhaimmat seksinovellit, seksitarinat ja. Alaik iset; Alistus; Arkiseksi; Bi-tarinat;.

Jätä vastaus

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *